Waarom u op uw werkdagen zou moeten trainen

Energie boost

Voor veel mensen is sporten tijdens de vroege ochtenden en de eerste uren werken het laatste wat ze willen doen. Waarom? Ze hebben simpelweg niet de energie. Het klinkt contra-intuïtief, maar sporten tijdens deze periodes kan je de energieboost geven die je nodig hebt. Hoe? Oefening verbetert het vermogen van uw lichaam om glucose en zuurstof naar uw hersenen en lichaam over te brengen, waardoor uw energieniveau wordt verhoogd wanneer u dit het meest nodig heeft. Uw energieniveau is de basis die bepaalt hoeveel u overdag kunt doen, dus ga sporten als u wilt dat uw volgende werkproject slaagt.

Focus houden

Na het sporten waren de werkprestaties steeds hoger. Als u iemand bent die vaak wordt geconfronteerd met de inzinking van 14.00 uur op het werk, dan kan het nuttig zijn om te beginnen met trainen om ervoor te zorgen dat uw focus en alertheid niet afnemen.

Verhoogde hersenfunctie

Je brein is je belangrijkste hulpmiddel op het werk. Als je hersenen niet optimaal werken, ben jij dat ook niet. Dit is waarom je het scherp moet hebben. Wanneer uw brein op volle capaciteit presteert, kunt u zich concentreren, concentreren en betere beslissingen nemen, allemaal essentieel als u effectiever en efficiënter wilt gaan werken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *