Leg de was neer, hier zijn enkele tips voor schoonheidsverzorging thuis

Tips voor haarverzorging en verzorging thuis:

Gebruik een tondeuse om je haar te knippen als je het liever niet laat groeien. Voor kort haar kan een simpele trim aan de zijkanten helpen bij het opruimen van uw kapsel.

Vermijd thuis waxen. Het kan moeilijk zijn om precies de juiste temperatuur te krijgen als je zelf probeert om de magnetron in de magnetron te zetten of op te warmen. Gebruik een pincet voor licht onderhoud, maar het is het beste om het haar gewoon te laten groeien totdat je weer in de salon kunt komen.

Hier zijn tips voor huidverzorging thuis:

Exfolieer met suiker. Meng kristalsuiker in je reiniger en het zal een scrub maken waar je mee kunt exfoliëren. Wrijf de scrub in cirkelvormige bewegingen op je gezicht, vermijd je ogen en spoel dan zoals je zou doen met je normale reiniger.

Om thuis je eigen hydratatiemasker voor huidverzorging te maken, pureer je bananen of avocado’s in een kommetje en meng je het met honing. Breng het mengsel aan op je gezicht, laat het ongeveer 10-15 minuten intrekken en spoel het af met water.

Gebruik een toner. Je gezicht wassen verstoort je pH-balans. Het gebruik van een toner onmiddellijk na het wassen van je gezicht zal helpen om je pH weer op een normaal niveau te brengen.

Gebruik een SPF om uw huid te beschermen tegen beschadiging door de zon en de fijne lijntjes en rimpels die daarmee gepaard gaan.

Drink veel water.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *