Hoe trending curls te bereiken

De juiste conditioner uitkiezen

Het natuurlijke instinct voor iedereen die krullen probeert te bereiken, is om te voorkomen dat je een conditioner gebruikt, omdat het je manen recht zal maken. We zijn hier om je te vertellen dat dat een mythe is, en het niet dagelijks gebruiken van een conditioner zal leiden tot droge lokken en pluizig haar – iets wat we absoluut niet willen. Als de uiteinden van je haar droog zijn, zijn ze eerder vatbaar voor breuk, waardoor je ze moeilijker kunt krullen.

Haaroliën

Het behouden van gladde manen stopt daar niet alleen. Haaroliën zijn ook een belangrijke stap in elke haarverzorgingsroutine om gespleten haarpunten of haarbreuk te voorkomen. Op deze manier heb je niet alleen een natuurlijke glans aan je haar

Welke krultang?

Over haarkrulspelden gesproken, het kan verwarrend zijn om de juiste te kiezen om natuurlijke golven te bereiken. Er zijn veel vatmaten, met enkele grotere vaten die zijn gemaakt voor enorme krullen en kleinere vaten die veerkrachtige, strakke krullen vormen.

Stop het bleken

Het kan verleidelijk zijn om voor een geheel nieuwe haarlook te gaan met een aantal frisse en unieke kleuren, maar wegblijven van bleekmiddel is waarschijnlijk de beste keuze als je Koreaanse krullen probeert te bereiken. Zonder het bleekmiddel en de chemicaliën in je haar, is het veel gemakkelijker om die natuurlijke golven te bereiken, zowel thuis als in de salon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *