Alles wat u moet weten over het kiezen van de juiste BH

Als jarenlange, beha-dragende leden van de samenleving, zou je denken dat de meesten van ons onze beha-koopvaardigheden zouden hebben. Maar toch worstelen velen van ons nog steeds met het kopen van de juiste maat en pasvorm. Soms zijn ze te groot en krijgen onze meisjes niet de ondersteuning die ze nodig hebben. Soms zijn ze te klein en lopen onze bekers over. En elke vrouw die haar gewicht waard is in lingerie weet dat het dragen van de verkeerde beha de snelste manier is om een geweldige outfit te verpesten of erger nog, een hele dag. Sterker nog, steeds meer vrouwen beginnen de bh-vrije beweging te accepteren als ze ermee weg kunnen komen.

Dus, hoe kies je de juiste beha? Nou, om te beginnen moet je jezelf altijd laten meten. Je borsten zijn niet voor iedereen geschikt, en ook geen beha’s. Door gewichtsverlies / gewichtstoename en hormonale veranderingen kunnen onze borstomvang in de loop der jaren snel fluctueren.

1. Meet je bandmaat

Bandmaat is het aantal dat wordt gevonden in bh-maten. Maar soms zijn er zoveel verschillende getallen, wat betekenen ze allemaal? Welnu, sommige merken gaan met centimeters en beginnen bij 30, terwijl andere centimeters gebruiken en in plaats daarvan beginnen bij 70. Het is belangrijk dat u duidelijk maakt uit welke metingen het merk dat u koopt, gaat om verwarring te voorkomen.

2. Zoek de juiste beker

Meet je buste (de omtrek rond het tepelgebied) en trek vervolgens het getal af van de bandmaat. Het verschil komt overeen met de beker.

3. Zorg ervoor dat het past

Je bh moet rondom je borst passen. Dit betekent dat de cups mooi op uw borsten moeten zitten, het elastiek rond uw borst niet te strak (of te los) mag zitten en de draad niet in uw vlees mag graven, vooral niet rond de oksel.

4. Kies de juiste snede

Afhankelijk van de grootte van je borsten en de ondersteuning die je nodig hebt, zullen beha’s met beugel helpen om je borst meer lift te geven. Wil je meer volume, kies dan voor een push-up bh met extra padding. Als je getailleerde kleding draagt, is een beha met dunne vulling de beste optie. In feite hebben we nu t-shirt-bh’s gemaakt die je volume en ondersteuning geven zonder het ongemak van een draad.

Published
Categorized as MODE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *