Manieren om een tijdloze en moeiteloze stijl te krijgen

1. Onderschat de kracht van een wit overhemd niet

Er is niets zo eenvoudig en gemakkelijk als een wit overhemd om je er schoon, helder en gepolijst uit te laten zien. En Joanne weet dat ook, omdat ze vaak deze garderobe niet draagt. Er zijn veel manieren waarop je dit kunt stylen – volledige plooi, Franse plooi of zelfs geknoopt zoals ze hier deed voor een slimme, casual look. Het is ook gemakkelijk te koppelen. Ga met een nude midi-rok zoals zij, of met een skinny jeans voor een scherper effect.

2. Laat wat schouders zien

Immers, als je het hebt, kun je er beter mee pronken. Als jij dat bent, zijn off-shoulder of cold-shoulder tops de beste keuze, omdat ze je beste eigenschap helpen accentueren.

3. Houd het passend

Met een goed passende broek kun je er slanker en langer uitzien. Niet dat je het nodig hebt, maar waarom zou je het niet proberen?

4. Draag rokken

Combineer je shirts met een rok voor een gemakkelijke, stijlvolle look. Met een groot aantal kleuren en stijlen die u kunt kiezen, is dit onfeilbare ensemble geweldig voor het weekend en voor werk. Vergeet niet om een zoomlijn te kiezen die bij uw lichaamstype past.

Published
Categorized as MODE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *