Investeringstassen die elke werkende vrouw met 30 nodig heeft

Voor de meeste jaren twintig lijkt het idee om elke nieuwe Saint Laurent-release of een Gucci-zonnebril uit te sparen gewoon absoluut overbodig – luxe-tags kunnen doorgaan en op de achtergrond blijven zitten terwijl we die tweede shot tequila achterlaten.

Maar zodra we de grote 3-0 naderen, is het logischer om te sparen voor een reeks hoogwaardige, klassieke handtassen. We hebben het over ‘investeringsstukken’, de dingen die je zogenaamd door een leven van garderobecrises en goedkope, trendgeobsedeerde snelle mode zullen leiden. Een arsenaal aan tijdloze tassen (die eerlijk gezegd bedoeld zijn om te verdienen) kan je echt een leven lang bijblijven – en zelfs dienen als een waardevol erfstuk.

Bottega Veneta Jodie

Met alle enorme hype rond Bottega Veneta’s Pouch-tas, zullen de nieuwste releases van tassen en accessoires van het merk altijd het kleermakerslabel raken door de populariteit van cultstatus onder A-listers en het modepubliek te bereiken.

De Jodie-tas van Bottega Veneta is een van de recente It-bags waarvan we denken dat ze een serieuze uithoudingsvermogen hebben.

Balenciaga Zandloper

De zandloper is verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, van een XS-tophandvatversie in babyroze tot een felroze croc-reliëf sling bag-stuk met een langere riem en zelfs een paar stijlen die meer passen bij de oneerbiedige esthetiek van Balenciaga – gekleed in lukrake graffiti prints.

Celine Teen Triomphe in waterslang patchwork

Verkrijgbaar in drie maten – Teen, Medium en Large, de Triomphe is gemaakt van luxueus zacht leer, heeft een strak, boxy silhouet en heeft een verstelbare schouderriem waarmee je hem cross-body kunt dragen of aan de schouder kunt hangen. Deze versie van de Triomphe is gemaakt van waterslanghuid in een prachtig contrastkleurig patchworkontwerp; het is een duidelijke showstopper die perfect is als u op zoek bent naar iets elegants maar ongewoons.

Published
Categorized as MODE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *